Hambly: 2-in-1

Clearalbum har varit populärt ett tag och utmaningen där är ju att dekorera så att båda sidor blir snygga. Däremot har jag inte sett så många clearlayouter där man brytt sig om båda sidor så det är just det jag har gett mig på nu. Att det är två sidor passar perfekt då vi har två barn. Liten, 2 månader, fick ena sidan och fröken Frågvis, 5 år, fick den andra. Rubrikerna har jag ritat för hand och "blommorna" är gjorda av overlay-cirklar som jag smält i kanterna med embossningsfönen.

image216image217

Bakgrund: Hambly Clearly heavy overlays
Papper/Overlays: Hambly Screen prints - Brickwall black, Grid orange samt Whimsical, Ki Memories lace cardstock - Gossip hazard
Rubons: Hambly Journaling bist - Metallic gold
Brads: Making memories Pebble brads - Stars childhood


/Gunilla

GCD Studios med mere

Her har jeg mixet de lyserøde GCD Studios papirer med frække røde Hambly rub-ons og de nye cool Bazzill Just the Edge.

image214

image215
Papir: GCD Studios
Embellishments: Bazzill Just the Edge, Making Memories chipboard shapes,
Rub-ons: Hambly Screen Prints: Mod Flowers
Quickutz Studio Classic og Mini

Mer med GCD Studios

GCD Studios har så många yummie papper att det fick bli ett minialbum också. Det handlar om sju av mina favotier, sex stycken varav jag har tillgång till och en som är en dröm - gissa vilken!

image205
image206
image207
image208
image209
image210
image211
image212
image213
Papper: GCD Studios
Chipboarddekorationer: GCD Studios
Självhäftande band: GCD Studios
Rubriker: QuicKutz metro
Övrigt: pappersspill från Hambly och Ki memories, minigem från 7 gypsies, rubon från Hambly, bling, OH-film, cardstock till rubriker från Bazzill basics, hjärtbrads från MM, stomme till minialbum från Basic Grey

/Gunilla

GCD Studios

Jag har gjort en layout med enbart papper från GCD studios. Med lite lek kan man skapa häftiga effekter med bara paper och lite färg. Jag har skrynklat pappren och gått loss med både edgescraper från MM och filar från Basic Grey, slutligen har jag kladdat med stämpelfärg och penna. Chipboardbokstäverna är klädda med skrynklat papper och rejält nedsmutsade med svart stämpeldyna.

image203
image204

Papper:
GCD Studios - Rose colored glasses
Chipboardbokstäver:
MM - Poolside monograms

Stay tuned, det kommer mera!
/Gunilla

Archaic, Sugared och Infuse...

Hej, här kommer tre BasicGrey-layouter.

image200

Bazzill

BG ARCHAIC - ancient, earth worm, dino

BG chipboard letters

Colorbox fluid chalk - dark brown, charcoal

Ranger Stickles - gunmetal

Övrigt: hjärtstans

image201

BG: SUGARED - delicious, tender, cherished, darling, beauty concentrate

BG: Alphabet Stickers - PERIPHERY

Colorbox fluid chalk - dark brown

Övrigt: cirkel- och blomstans


image202

BG: INFUSE - concentrate, spice, purify, salt, introduce och saturate

BG: Alphabet Stickers - PERIPHERY

Colorbox fluid chalk - dark brown

Ranger Stickles - silver

Övrigt: hjärtbradsTheresa

gcd studios

Har scrappat ett snyggt litet clearalbum från Rusty Pickle med många fina dekorationer från GCD Studios. 
290750-197

      
       
   

Clearalbum: Rusty Pickle Rubons: GCD Studios; Chipboards: GCD Studios; Självhäftande band: GCD Studios

♥ ♥ ♥
Jenny

Making memories: Animal crackers/Jack

Making memories kommer nu med en ljuvlig kollektion Animal crackers som passar projekt om och för små barn. Kollektionen innehåller en mängd produkter som räcker lång väg. Jag har jobbat med Jack som består av produkter i blått, grönt och orange.


image182
image183
image185
image184
Papper:
Bazzill basics, MM Animal crackers/Jack - Ric rac square diecut paper, MM Animal crackers/Jack - Animals, MM Animal crackers/Jack - diecut stars paper
Rubrik:
MM Animal crackers/Jack - Chipboard alpha stickers
Dekorationer:
MM Animal crackers/Jack - Border & tag stickers, MM Animal crackers/Jack Pebble stickers, MM Animal crackers/Jack - Epoxy shapes, MM Animal crackers/Jack - Felt shapes, MM Animal crackers/Jack - Velvet brads, MM Animal crackers/Jack - Embellishment kit, MM Animal crackers/Jack - Trims, MM Animal crackers/Jack - spiral journaling book


image186
image187
image188
Papper: Bazzill basics, MM Animal crackers/Jack - Ric rac square diecut paper, MM Animal crackers/Jack - Dot varnished
Rubrik:
MM Animal crackers/Jack - Embellishment kit
Dekorationer:
MM Animal crackers/Jack - Border & tag stickers, MM Animal crackers/Jack Pebble stickers, MM Animal crackers/Jack - Embellishment kit, MM Animal crackers/Jack - Trims

/Gunilla

Dekorationer från Makingmemories

Härliga  dekorationer från Makingmemories. Glittrigt, genomskinligt  och glansigt i våriga och somriga färger.

Urläckra Epoxyshapes och genomskinliga glitterblommor gör vilken LO som helst till en riktig färgklick.

image180image181

Brads
image171    image172    image173

Epoxy Shapes Flower

image174        image175


Clear Glitter Flowers

image176        image177

Die Cuts Glitter Alpha

image178    image179


Nye Making Memories produkter

Den nye Making Memories Garden party serie vil være fin til både forårs- og sommersiderne med de friske, glade farver.

image139

Making Memories Noteworthy Glitter shapes er fint skinnende med glimmer, der komplementerer glitteret på DieCut glitter alfabetet.

image143
Papirer: MM Garden Party, Bazzill white
Dekorationer: MM Garden Party pebble brads, MM Jigsaw Glitter Box Noteworthy, MM DieCuts Glitter Alpha, Karen Foster floss

Ny DT-medlem: Gunilla

image138

Jag blev visst sist ut av de tre nya DT-melemmarna att presentera mig.

Här är en 32-åring som har papperspysslat i hela sitt liv och fram till juni 2006 då jag gjorde min första scrap-layout låg det klassiska, sobra kortmakeriet utan krusiduller mig varmast om hjärtat. Efter jag satt fast de där första bradsen på min första layout gjorde jag ett uppehåll till årsskiftet 2006/07 men sedan dess är jag fast. Och jag älskar det och det som hänt med mitt skapande jag sedan dess.

Mest scrappar jag om mina barn och mig själv, men även övriga familjen får vara med ibland liksom vardagen och vänner. Mitt scrap-uttryck varierar en del eftersom jag ofta testar nya tekniker och stilar och jag vet inte om man kan se på mina alster att de är gjorda av just mig men det bekymrar mig inte. Grunden är oftast ganska grafisk, balanserad och enkel, men jag bygger på med olika lager, färg och dekorationer. Jag scrappar främst av kärleken till papper. Att det blir layouter, tavlor och album av det hela är en härlig bonus.

Det är en stor ära att bli erbjuden en plats i ScrapHouse talangfulla designteam och det ska bli urkul att tillsammans med mina kollegor visa upp några av marknadens bästa produkter.

Jag ser fram emot en kreativ scrapvår med er.

Gunilla

image139

Ny DT-medlemHej, jag är den tredje nya designteammedlemmen. Jag ska försöka skriva en liten kort presentation om vem Jenny är.

Jag har alltid hållt på, mer eller mindre med fotografering, som ligger mig oerhört varmt om hjärtat.  Steget att förvalta mina fotografier med vackra scrapbookingprodukter var alltså inte långt. 2004 började jag och sedan dess är jag  fast, helt fast.  Papper, pennor och färg är något jag inte kan vara utan helt enkelt. Jag testar gärna på nya produkter, tekniker och stilar. Främst scrappar jag om mina två små barn, sötloppan och prinsbus, men även en och annan layout om mig själv. 

Vad är scrapbooking för mig? Det är en hobby som betyder oerhört mycket. Det är få förunnat att ha en hobby som man verkligen brinner för - så jag känner mig lyckligt lottad. Jag älskar att få vara kreativ med allt vackert material och därmed också förvalta ett minne till dem jag älskar högst.


Jag ser med spänning fram emot alla utmaningar som ligger framför mig. Det är en stor ära att få jobba med ScrapHouse och dessa oerhört duktiga tjejer som ingår i designteamet.

 

Jenny

sandberg.jenny [ at ] gmail.com 


Nyt medlem i design teametJeg har lovet Helena at poste en introduktion af mig selv, så det vil jeg naturligvis gøre. Siden jeg var barn, har jeg holdt af papir, blyanter og andre pyssel-sager. Inden min mand og jeg skulle giftes i september 2002, skulle der laves bryllupsinvitiationer og andre papirting, så jeg begyndte at arbejde mere med at lave kort og faldt over en stempelbutik, som inspirerede mig til at begynde at stemple. I marts 2005 fik jeg lyst til at lave noget med mine papirer, som var mere langvarigt, holdbart end blot kortene, så jeg gik på nettet for at finde informationer om scrapbooking. Derefter sad jeg fast!

Rent stilmæssigt forsøger jeg at udvikle mig løbende ved at afprøve forskellige stilarter, produkter og teknikker, men der er nok ingen tvivl om, at jeg holder meget af distressing og det mere rå look. Min symaskine står fremme på mit scrapbord, da den er en trofast ven i min scrapproces, som også maling, sandpapir, edge scrapers og masser af mønstrede papirer er det.

Min mand og jeg har endnu ingen børn, hvilket betyder, at jeg i vid udstrækning scrapper "voksne" emner, om rejser, dagligdagen, om livet i slutningen af 20'erne og så videre.

For mig har scrapbooking været en rejse dels i en verden af skønne materialer, teknikker og udfordringer, men også i vid udstrækning en rejse i mig selv og i en hobby med masser af spændende mennesker og nye venner. Det er en fantastisk fornøjelse at være blevet inviteret med i Helenas dygtige design team her på ScrapHouse, og jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Helena og teamet. Og selvfølgelig til at skabe og inspirere.

Cecilie

cm[at]ancema.dk


Ny DT-medlem

Vi hälsar Gunilla Burke hjärtligt välkommen till vårt designteam! Gunilla, liksom de övriga medlemmarna kommer snart att presentera sig här i bloggen. Håll utkik!

Designteam

Theresa och Marie får sällskap. Vi väntar på förstärkning ifrån 3 otroligt duktiga designers! Håll utkik då vi snart kommer att presentera vårt nya Designteam!