Mians Scrap och Design

I somras utlyste vi en QuicKutz tävling för våra återförsäljare! Tävlingen, som bl.a. gick ut på att skapa en happening eller aktivitet i butiken och skapa ett unikt projekt med QuicKutz produkter,  är nu avgjord.  Tävlingen var oerhört jämn och det var efter mycket hårslitande som vi i juryn kom fram till ett beslut. Vi presenterar dem här i ordning: på 3:e plats Mians Scrap och Design som samlade personalen för ett par QuicKutz kvällar! Marianne presenterar resulatet:   

"2 st Flip Flop album - familjens vecko hjärna & Chorells vecko meny Här har vi använt oss utav genomgående Bazzills bling papper Quickutz Rev EZ store die sheets som fickor där menyn stoppades in alternativt en tag för dagens aktiviteter QK både rev & squeeze dies har använts. 
 
1 st QK dies (squeeze) Förvaring
Här har jag använt mej utav plastfickorna 8 st dies & det är bazzill bling som är grund för själva utstansade dies som jag satt fast utanpå plastfickan där diesen ligger skyddad - Denna förvaring blev mkt populär bland både tjejerna i butiken samt kunder som tittade & blev intresserade hur diesen blev i verkligliga "livet"... 
 

2 st Klockor gjordes också
Här så har det varit bazzill bling som grund. På Abbes klocka så har jag inte satt fast själva urverket Både rev + squeeze dies är använda. På Ebbas klocka så är det även QK Clearstamps som målats lite grann & utstansade gräset ligger 2 st ovanpå varandra i olika gröna nyanser som även är chalkade Fjärilar har fått lite stämplat tryck på sig också. Siffror fr cookie cutter, text från moxie.


Stort tack för ett mycket trevligt och ambitiöst bidrag!

ScrapHouse of Scandinavia

Kommentarer

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback