ScrapAddicted - segrare i 7 Gypsies tävlingen

..... och vinnare av en kurs för 6 personer. ScrapAddicted - din Scrap- och Pysselbutik i Skåne och på webben.


http://www.scrapaddicted.se/


Butik: Storgatan 12A, Löberöd (är på väg till nya och större lokaler i Löberöd)

Telefon: 0413-30523 (telefontid: tis-tors 8-10)


ScrapAddicted med Designteam har gjort följande helt underbara minialbum med hjälp av produkter från 7Gypsies.


Karin beskriver sitt projekt:

Jag har fått jobba med ett 7gypsies envelopealbum och är helt såld på det! Albumet är helt enkelt snygga kuvert som sitter samman med en spiralbindning och har hårda pärmar. Det fiffiga med kuverten är att man i dessa kan spara texter och minnen som man fyller på efter hand. Vill man så kan man klä och dekorera kuverten och till och med fästa fotografier.

När jag fick albumet var kuverten på andra hållet så för att få det som jag ville öppnade jag ryggen plockade ut kuverten, dekorerade dem, vände på dem och satte sedan in dem som jag ville ha dem.

Fram och baksidan på albumet är dekorerade med stämplar, rubons, tags och andra läckra dekorationer från 7gypsies.
Mitt album är en present till någon som står nära mig och som ska bli mamma för första gången. Tanken med albumet är att hon ska samla minnen och tankar om stt liv för att sedan lämna det vidare till sitt barn när hon är färdig. Varje kuvert i albumet är enkelt dekorerat med ett mönstrat papper och ett ord som är tema för vad för tankar just det kuvertet ska fyllas med. Vill hon sedan går det även att skriva och fästa bilder utanpå kuvertet.


Jane beskriver sitt projekt:

Direkt då jag fick detta underbara Naked Journal - Vertical Index Album från 7gypsies i min hand visste jag att jag var tvungen att göra vår resedagbok utav den! 34 sidor minnen kommer att dokumenteras i den, saker som jag vet vi kommer älska att sitta och drömma oss tillbaks till!

Har klätt den i papper från Nottinghill-serien: Carlton, Westway och Kensal. Har dekorerat med gaffertape, arrow phototurn, emaljskylt, tag, clips, chipboard och rubons - allt ifrån 7gypsies förstås! Har dessutom stämplat med clearstamps från "Take Notes" och "Timbre Clair" samt använt QuicKutz Squeeze till att stansa ut fåglar (Birds TS-0797) och bokstäver (Mademoiselle). Dekorerade ganska sparsamt med tanke på att detta ska följa med i handbagaget och tåla att hanteras. Scotch Strong & Precise Glue och en bra taperunner försäkrar också mindre oro att något ska trilla av på vägen!

Helena beskriver sitt projekt:

Jag har arbetat med 6*6 Ring Album Kit, och skapat ett album med temat "All you need is love". Det var en fröjd att få jobba med underbara 7gypsies produkter.

Min idé var att ha en sida med fokus på foto och andra sidan för journaling. Jag tänker mig snygga svart-vita foton till albumet. Ett 10*10 cm foto ska få plats där det vita pappret är och andra sidan ska fyllas med en massa gulligullgull :)

Har använt en massa rubons, clearstamps "Notting Hill & Take Notes", tags, brads, phototurns och annat smått och gott från 7gypsies för att dekorera albumet. Jag har försökt att få fram en somrig, lite romantisk känsla över albumet och det gick lätt med mönstrade papprena från Notting Hill-serien. Helt underbara papper!

Gå även in på http:// scrapaddicted.blogg.se


....7Gypsies-album

Jag valde mina vovvar som tema för albumet. Jag hade många bra foton som jag gärna skulle vilja ha framme på hyllan.

Jag började med att måla sidorna svarta med akrylfärg, för att de delar som syntes under pappret skulle koordinera med "mattorna" under fotona. Sen svärtade jag kanterna på fotona med svart stämpeldyna.
Under mina foton placerade jag de två snygga pappren från 7Gypsies, Vale och Kensal. Tagsen som jag har skrivit på kommer också från 7Gypsies.  På tagsen skrev jag de roliga ( och tragiskt nog rätt sanna för många av oss hundägare.) kommentarerna som en hund förmodligen skulle ha sagt om de kunde tala.
Tagsen stoppades i fickor under de olika korten i albumet, så de sticker fram lite.

Material: Papper och dekorationer från 7Gypsies

//Sandy

Sida med MM Passport

Vem kan man motstå Passport från Making memories? Inte jag i alla fall och jag kan inte sluta använda den. Denna gång en enkel layout om en av de vackraste platserna jag vet. Långt till vänster på pappret finns en vertikal rad med blommor. Detta mönster finns också som clear stamp och det är den som jag använt för att upprepa blomraden parallellt med den första. Jag har stansat hål i blommornas mitt och klistrat orange carstock bakom, tanken var att göra dem lite mer spännande eftersom jag hållit ner antalet dekorationer i övrigt och det är en detalj som är mer i ögonfallande i verkligheten.Papper: MM - Passport Ledger teal
Clear stamps: MM - Passport
Rubrik: MM - Puffy alpha brown
Övrigt: 7gypsies miniclip

/Gunilla

En minnesbok...


... dekorerad med BasicGreys senaste Euphoria.


BasicGrey Euphoria - ferver, luster, arcadia  
BasicGrey Element stickers och fibers  
QuicKutz - fjäril  
Colorbox fluid chalk - creamy brown  
Ranger Stickles - pink    

Theresa

Collage med Daisy D's

Skulle scrappa en dag och tog fram högen med papper ur Daisy D's the Wonder years-serie, såg de söta husen och så kom idén till mig. Jag satte saxen i papprena. Jag älskar hur ett papper, en dekoration, eller ett foto kan få igång kreativiteten. Nåja, det kan ju ha hänt att jag inspirerats av andra scrappare också ;-) Roligt var det i alla fall. Resultatet ser ni här.
Papper: Daisy D's - the Wonder years Shoots & Ladders, the Wonder years I'm Home, the Wonder years Recess, the Wonder years Dizzy, the Wonder years Sunnyside Up, the Wonder years Potsticker
Die cut: Daisy D's - the Wonder years Best Friends


/Gunilla

Ny QuicKutz-release med barn- och babytema

En ny release från QuicKutz är här!
Barn- och färgglada dies till både Squeeze och Revolution. Alla dies med artikelnummer finner du på vår svenska
QuicKutz-hemsida. Välkommen att kika in där också!Månadens bebistema passade mig ypperligt! Med strålande solsken och en alldeles egen liten bebis på armen föll pappersvalet på de glada och energigivande färgerna - precis så glad och pigg som jag känner mig! Hoppas att ni låter er inspireras!En trio med kort i samma glada färgtema. En hel del detaljer är fästa på 3D-kuddar, vilket inte syns på bilden, men som ger en rolig effekt på korten.Välkomna:

Font: Mademoiselle Limited Edition Gift Set SGS-08-CC-03-I

Nya dies: Baby shoes & pin REV-0108, den vågiga kanten är en del från baby carriage REV-0107.

Övriga dies: Stars RS-0765 (discontinued)


Grattis:

Font: Bright från Merry&Bright holiday gift set

Nya dies: baby carriage REV-0107

Övriga dies: Stars RS-0765 (discontinued), bebishuvudet från Nativity manger REV-0077


A baby...
Font: Abigail G
Nya dies: Baby Bottle & pacifier REV-0106, den vågiga kanten är en del från baby carriage REV-0107.

Övriga dies: Stars RS-0765 (discontinued)
Ett tackkort:Font: Lemonade skinni mini complete CC-Lemonade-S
Nya dies: Crown & Wand REV-0114
Övriga dies: småstjärnor från Star Hat C-0028-D (swedish exclusive design)Ett grattiskort:


Font: Chopsticks Limited Edition Gift Set SGS-08-2x2-I
Nya dies: baby carriage REV-0107, rosett från Baby Shapes CC-SHAPE-08
Övriga dies: Bebisknytet är från Nativity manger REV-0077, Fasteners RS-0485, Pocket watch KS-0299En box bara för prinsessor:Nya dies: Castle REV-0113, krona från Baby Shapes CC-SHAPE-08

Övriga dies: moln från Rainbow KS-0795, nyckelhål från Key to my heart KS-0790, tree KS-0737, bugs RS-0063, rocks KS-0439, cloud RS-0025, blommor och blomsterranka från Flower Die Set QKDS-10

(Bakom molnet och trädet sitter magneter som fungerar som en förslutningsanordning för banden).


Överraskningsboxar till gästerna på ett namnkalasBoxarna är utskurna med QuicKutz Silhouette Box Cube 0140. De är dekorerade med fonten Lemonade skinni mini complete CC-Lemonade-S.
På varje box hänger en tag tag KS-0291 som dekorerats med de små och användbara figurerna från de nya Baby Shapes CC-SHAPE-08 och Baby Shapes CC-SHAPE-09. Med små och enkla medel kan de små figurerna dekoreras otroligt söta. De har kommit att bli mina nya favoriter!Det finns HUR mycket som helst man kan göra av denna månads-release!

Tack och Hej
från
Marie

ScrapRoom till SaluÄr du passionerat intresserad av scrapbooking & stämpling? 
En av Sveriges största butiker, ScrapRoom Helsingborg, 
är till salu!

Välkommen att kontakta Lotta Högdahl för mer information:

lotta.hogdahl@scraphouse.se
Tel 070/ 5082350

MM mini magnetic stapler

Jag är kär i mini magnetic stapler från Making memories, den har små söta häftklammer och jag har gjort ett kort där jag gått loss med dessa. Jag har använt den dels till att sätta fast papperspbitarna men även till att skriva budskapet.
Häftklammer: MM - Mini staples
Cardstock: Bazzill basics
Papper: MM - Passport Stamp die cut, Passport Varnished postmark, {Note}worthy Addie Ledger floral (baksida)
Journaling note: MM - {Note}worthy Delaney spiral journaling book
Bokstäver (frågetecken): MM - Puffy alpha blue
Brad: Bazzill Paper brads hot pink

/Gunilla

QuicKutz flag

Jeg har brugt Basic Grey Cupcake til dette kort; og de to flag er lavet med en af de die QuicKutz har lavet for ScrapHouse.


Papir: Bazzill Spring Collection, Basic Grey Cupcake
Alfabet: Basic Grey Cupcake stickers
Embellishments: Making Memories Jumbo Pebble Brads
QuicKutz: Flag

//Cecilie

Midsommar med QuicKutz

Ett kort till midsommar med de svenska exclusive-diesen.


Dies: QuicKutz - Swedish flag C-0019-D, Midsummer pole C-0021-D, Letter hangers RS-0516
Bokstäver: MM - Noteworthy New Shimmer Alpha, Mini Shimmer Alpha
Övrigt: Bazzill - Just the edge, MM - Animal Crackers Jack embellishment kit (journaling tab), Spiral journaling book (journaling note), MM - Clear Stamps Ornaments

/Gunilla

Cupcake-kort

Ett snabbgjort och enkelt grattiskort till en blivande 60-åring. Jag har använt mig av BasicGrey Cupcake brads, Chip Sticker Shapes och arken Amusement, Clown Nose, Candles och Kazoo Blue.

Kram Theresa

Pink kort

Jeg har mixet Making Memories, GDC Studios og Basic Grey materialer i dette enkle kort:


Papir: Basic Grey Sultry
Embellishments: MM Noteworthy Journaling book, MM Chipboard Shapes, MM canvas brads, MM Jumbo Pebble brads
Bånd: selvhæftende bånd fra GCD Studios

//Cecilie