Organiserat kaos

var temat på det projekt som vinnande butiken bidrog med i den i somras utlysta QuicKutz tävling för våra återförsäljare.  Efter en mycket, mycket jämn kamp har vi härmed äran att berätta att det var Kortmakaren som kammade hem första platsen! 
 
Kortmakaren skriver:
"Vi bjöd in till QuicKutz aktivitet med temat "Organiserat kaos". Målet var att locka nya kunder till butiken och visa hur enkelt det är att skapa något snyggt och praktiskt med hjälp av QuicKutz utan att ha några förkunskaper. Vi bjöd in genom att skriva nyhetsbrev på olika forum, skriva om det på vår blogg samt dela ut flyers till kunderna i butiken. Det kom otroligt mycket folk och det roliga var att ca 75% av alla som kom var helt nya inom hobbyn. De fick som uppgift att dekorera varsin förvaringslåda att ta med sig hem. De fick använda de nya alfabetena och hade fri tillgång till övriga dies. Vi hade vårt eget projekt (deltävling 2) som inspiration. Det blev en superlyckad dag! "


Vi i juryn gratulerar till ett inspirerande och gediget genomtänkt bidrag som innebär att Tina Holmén åker till SaltLake City för att delta på QuicKutz Retail Training Platinum Event den 15-16 oktober, 2008.


 


Kommentarer
Postat av: Maria/Kortmakaren

Åh, vilket underbart hus Arkivet bidrog med. Dit hade jag gärna kunnat flytta!


Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback